Informatie Kinderdagverblijf bij LIEF

Kinderdagverblijf LIEF biedt opvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar. We bieden ze een fijne, veilige en stimulerende omgeving, zodat ze zich in hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Kinderdagverblijf LIEF grenst aan een groot afgesloten sportveld. Alle kinderen gaan iedere dag naar buiten om te spelen of te wandelen in het park. In de gymzaal maken we muziek of doen we aan gym. Of toveren we de zaal om tot een prachtig atelier en maken er de mooiste kunstwerken. Ook werkt LIEF thema gericht en knutselen wij regelmatig. Zo prikkelen we de creativiteit.

 

Soorten opvang

LIEF biedt 5 werkdagen per week opvang aan tussen 7:00 uur en 18:00 uur. Voor een hele dagopvang rekenen wij 10,5 uur. Bij het Kinderdagverblijf hebben wij 3 verschillende pakketten.

Model 1: 52-wekenpakket:

Opvang gedurende 52-weken per jaar. Je kind komt wekelijks een vaste dag naar het Kinderdagverblijf

Model 2: 48-wekenpakket

Opvang gedurende 48-weken per jaar. Let op: op dit pakket zit een toeslag van 5% op de uurprijs. Je kind komt 4 weken per jaar niet naar het Kinderdagverblijf.

Model 3: 40-wekenpakket:

Het schoolwekenpakket (ook wel 40-wekenpakket genoemd) bestaat uit opvang gedurende 40 schoolweken. Je neemt geen opvang af in de schoolvakantieweken.

Prijzen

Alle uren van Kinderopvang LIEF komen in aanmerking voor kinderopvangtoeslag. Het uurtarief van Kinderdagverblijf LIEF 2018 is € 7,10. Voor een hele dag wordt 10,5 uur berekend. Het volgende is inbegrepen:

–       Maaltijden, fruit en tussendoortjes.
–       Ruilen van dag zo vaak als je wilt
–       Luiers
–       Activiteiten;

Let op; kosten zijn exclusief zuigelingenvoeding.

Een dagje bij Kinderdagverblijf LIEF:

7:00 – 9:00: brengen van je kind(eren)
9:30:            drinken en fruit eten
10:00:          (knutsel)activiteit
11:30:          drinken en een broodje eten
12:30:          peuters slapen/activiteit
15:00:          drinken en koekje/cracker eten
15:30:          vrij spelen (binnen of buiten)
17:00:          drinken en soepstengel eten
kinderen worden opgehaald